1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ hizmet alacak

EÜAŞ hizmet alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Genel Müdürlüğü,, ihtiyacı olan muhtelif tipte bant ve eklem malzemesininimalatı ve teslimi işi hizmeti alacak.EÜAŞ Genel Müdürlüğü,...

EÜAŞ hizmet alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Genel Müdürlüğü,, ihtiyacı olan muhtelif tipte bant ve eklem malzemesininimalatı ve teslimi işi hizmeti alacak.

EÜAŞ Genel Müdürlüğü, 18 Mart Çan, Tunçbilek Termik Santralı, Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü ve Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan 11 kalemde 10.160 m. Tekstil kortlu konveyör bantları ile her makara bant için ücretsiz verilecek olan 1 set eklem malzemesinin imali ve teslimi işiiçin açık ihale usulü ile ihale açtı. İhale bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

İHALE TARİHİ 25 ŞUBAT

İhale 25.02.2014 Salı günü, saat: 14:00’de EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-3 Çankaya/ANKARA adresinde yapılacak.

Teklifler ihale tarih ve saatine kadar, EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-1 Çankaya/ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale DokümanıEÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/13 Oda No: 26 Çankaya/ANKARA adresinde görülebilecek ve 100 TL. karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

İşin teslimi Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5.000 m.’ye kadar olan siparişler 60 takvim günü içerisinde, 10.000 m.’ye kadar olan siparişler 90 takvim günü içerisinde, 20.000 m.’ye kadar olan siparişler 120 takvim günü içerisinde yapılacak. Teslimatlar Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü Elbistan/ K.MARAŞ, 18 Mart Çan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü/ ÇANAKKALE, Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü/ MANİSA, Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü/ KÜTAHYA adreslerine yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler