1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. EÜAŞ kömür sondajı danışmanlık hizmeti alacak

EÜAŞ kömür sondajı danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Konya/Karapınar-Karaman/Ayrancı Kömür Havzası sondajlı etüt projesi için danışmanlık hizmeti alacak. Elektrik Üretim...

EÜAŞ kömür sondajı danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Konya/Karapınar-Karaman/Ayrancı Kömür Havzası sondajlı etüt projesi için danışmanlık hizmeti alacak. 

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Konya/Karapınar-Karaman/Ayrancı Kömür Havzası sondajlı etüt projesinin JORC veya NI 43-101 standartlarında yönetilmesi, değerlendirilmesi ve kaynak - rezerv raporlarının hazırlanması işine ait danışmalık hizmet alımı işini açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu. 

1278 takvim gününde teslim edilmesi gereken iş için ihale 13.07.2016 tarihinde saat: 14:00'de EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-3 Çankaya / ANKARA adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar aynı adresini C-1 nolu odasına yapılabilecek. 

İhale dökümanı 118 TL karşılığında EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/13 Oda No:20   Çankaya / ANKARA adresinden satın alınabilecek. Ayrıca dökümana www.euas.gov.tr adresinden de ulaşılabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler