1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. EÜAŞ konveyör bant alacak

EÜAŞ konveyör bant alacak

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü 1200 m. tekstil kortlu konveyör bantları ile her makara bant için ücretsiz verilecek...

EÜAŞ konveyör bant alacak

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü 1200 m. tekstil kortlu konveyör bantları ile her makara bant için ücretsiz verilecek olan 1 set eklem malzemesi satın alacak.

EÜAŞ Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü,ihtiyacı olan 1 kalemde 1200 m. tekstil kortlu konveyör bantları ile her makara bant için ücretsiz verilecek olan 1 set eklem malzemesinin imali ve teslimi işinin açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

Sözleşmenin ardından 60 gün içinde teslim edilmesi gereken malzemeler için İhale 22.02.2016 Pazartesi günü, saat: 14:00'deEÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-3 Çankaya/Ankara adresinde yapılacak.

İhale dökümanı EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/13 Oda No: 26 Çankaya/Ankara adresinde görülebilecek ve 118 TL karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler