1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. EÜAŞ Kürtün HES’i işlettirme hizmeti alacak

EÜAŞ Kürtün HES’i işlettirme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Doğankent HES İşletme Müdürlüğü kendisine ait Kürtün HES’in 22 Kişi ile 2 Yıl (730 Takvim günü) süreli olarak hizmet...

EÜAŞ Kürtün HES’i işlettirme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Doğankent HES İşletme Müdürlüğü kendisine ait Kürtün HES’in 22 Kişi ile 2 Yıl (730 Takvim günü) süreli olarak hizmet alımı yoluyla işlettirilmesi ve periyodik onarım ve revizyon işlerinin yaptırılması işleri için ihale açtı.

EÜAŞ Doğankent HES İşletme Müdürlüğü, işletme sorumluluğu kendisine ait olan veGümüşhane İli Kürtün beldesinde bulunan Kürtün Hidroelektrik Santralının güvenlik hariç, enerji üretimini gerçekleştirmek üzere işletme, periyodik bakım, onarım ve revizyon işlerinin 22 kişi ile 730 gün süreli yaptırılması ile ilgili hizmet alımı ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

İhale 11 Şubat Salı günü saat 14.00’daEÜAŞ Doğankent HES İşl. Müdürlüğü İdari Bina Doğankent/GİRESUN adresinde yapılacak.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 

İhale teklifleri 11 Şubat Salı günü saat 14.00'e kadar EÜAŞ Doğankent HES İşletme Müdürlüğü Doğankent/Giresun (Muhaberat Servisi) adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 50 TL

İhale dokümanı EÜAŞ Doğankent HES İşletme Müdürlüğü Doğankent/GİRESUN (Ticaret Servisi)adresinde görülebilecek ve 50,00 TL bedelle alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler