1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. EÜAŞ sıfır atık belgesi aldı

EÜAŞ sıfır atık belgesi aldı

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ), merkez kampüs yerleşkesinde gerçekleştirdiği atık yönetimi çalışmaları sonucunda “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandı.

EÜAŞ sıfır atık belgesi aldı

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ), merkez kampüs yerleşkesinde gerçekleştirdiği atık yönetimi çalışmaları sonucunda “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandı.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ), merkez kampüs yerleşkesinde kaynakların sağlıklı ve verimli biçimde kullanılması, atıkların asıl kaynağında yönetim altına alınması, azaltılması ve ayrıştırılarak geri kazanılması kapsamında yaptığı sıfır atık yönetimi çalışmaları neticesinde "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandığını açıkladı. 

MERKEZ KAMPÜSTE YAPILAN ÇALIŞMALAR

EÜAŞ yaptığı açıklamada, “Merkez kampüsümüzde sıfır atık yönetim sistemi kapsamında yürütmüş olduğumuz çalışmalar ile evsel atıklarımızı ayrıştırarak ekonomimize katma değer sağlıyor, yemekhane atıklarımızı Belediyeler aracılığı ile sokak hayvanlarının yem ihtiyacı ve daha yeşil bir doğa için kompostta (gübreye) dönüştürüyoruz.

Çevre konusunda yaptığımız çalışmalar ile örnek bir Kuruluş olma yolunda değerli çalışma arkadaşlarımızın da katkıları ile hızla ilerlemeye devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler