1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. EÜAŞ sismik tomografi cihazı satın alacak

EÜAŞ sismik tomografi cihazı satın alacak

Enerji Günlüğü – EÜAŞ, Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü için sismik tomografi cihazı ve ekipmanları satın alacak.Elektrik Üretim...

EÜAŞ sismik tomografi cihazı satın alacak

Enerji Günlüğü – EÜAŞ, Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü için sismik tomografi cihazı ve ekipmanları satın alacak.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, Maden Sahaları Dairesi Başkanlığı, Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü (AEL); bir adet sismik tomografi cihazı ile ilgili donanımın satın alınması için bir ihale düzenleyecek. 

İhale, 10 Ekim 2018 günü, saat 14.00’te, AEL İşletme Müdürlüğü, İhale Salonu, Afşin, Kahramanmaraş adresinde açık ihale usulüyle yapılacak. 

İhale evrakı AEL İşletmesi Satınalma Şube Müdürlüğü, Afşin, Kahramanmaraş adresinde ücretsiz görülebilecek ve aynı adresten 150 TL karşılığında temin edilebilecek. İsteklilerin ihale evrakı bedelinin Vakıfbank (Elbistan Şb. Hesap No): TR92 0001 5001 5800 7286 0069 13 no’lu hesabına yatırması gerekiyor. 

Teklifler, ihale tarihinde, ihale saatine kadar AEL İşletme Müdürlüğü, Genel Muhaberatına verilebilecek ya da iadeli taahhütlü postayla gönderilebilecek. 

 

İhale konusu malzeme, AEL İşletme Müdürlüğü, Merkez Ambarı’na teslim edilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler