1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ sülfürik asit satın alacak

EÜAŞ sülfürik asit satın alacak

Enerji Günlüğü – Elektrik Üretim A.Ş., kendisine ait toplam 6 adet Santralın 2 yıl süreli ihtiyacı için 7.070 ton sülfürik asit satın alacak.Elektrik...

EÜAŞ sülfürik asit satın alacak

Enerji Günlüğü – Elektrik Üretim A.Ş., kendisine ait toplam 6 adet Santralın 2 yıl süreli ihtiyacı için 7.070 ton sülfürik asit satın alacak.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Ticaret Dairesi Başkanlığı Nakliye ve Sigorta Müdürlüğü, toplam 6 adet Santralın 2 yıl süreli ihtiyacını karşılayacak 7.070 ton sülfürik asit satın alımı için açık ihale usulü ile ihale gerçekleştirileceğini duyurdu. 

Buna göre ihale 19.06.2017 tarihinde saat 10:00'da Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2 Zemin Kat F Blok Oda No: C-3 Bahçelievler-Çankaya/Ankara adresinde yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2 Zemin Kat F Blok Oda No: C-1 Bahçelievler-Çankaya/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 118-TRY (YüzOnSekizTürkLirası) karşılığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2 Kat: 13 Oda No: 29 Bahçelievler-Çankaya/ ANKARA adresinden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler