1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. EÜAŞ Trakya’da kömür rezerv tespiti yaptıracak

EÜAŞ Trakya’da kömür rezerv tespiti yaptıracak

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim AŞ, Tekirdağ Çerkezköy ile İstanbul Çatalca sınırları içindeki kömür sahaları için kaynak ve rezerv raporu hazırlatacak. Elektrik...

EÜAŞ Trakya’da kömür rezerv tespiti yaptıracak

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim AŞ, Tekirdağ Çerkezköy ile İstanbul Çatalca sınırları içindeki kömür sahaları için kaynak ve rezerv raporu hazırlatacak. 

Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü Trakya’daki kömür sahalarıyla ilgili danışmanlık hizmeti almak üzere ihale açtı. Buna göre Tekirdağ Çerkezköy ve İstanbul Çatalca Kömür Sahaları İçin Kaynak ve Rezerv Raporu Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 6 Nisan 2017 tarihinde saat 11:00’de EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek. Tekirdağ Çerkezköy ve İstanbul Çatalca Kömür Sahaları Havzaları’nda yürütülecek çalışmaların süresi 90 takvim günü olarak belirlendi. 

118 TL + KDV’lik bedeli bulunan ihale dokümanı EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/13 Oda No: 20 Çankaya/ ANKARA adresinde görülebilecek. Tekliflerin ihale tarihine kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-1 Çankaya / ANKARA adresine verilebilecek. İadeli taahhütlü posta ile gönderiler de kabul edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler