1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ’ın Aliağa taşınmazları özelleştirilecek

EÜAŞ’ın Aliağa taşınmazları özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - EÜAŞ’a ait İzmir’in Aliağa İlçesi, Aliağa Mahallesinde bulunan 982 ada 3 parsel sayılı taşınmaz ve üzerinde bulunan varlıklar...

EÜAŞ’ın Aliağa taşınmazları özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - EÜAŞ’a ait İzmir’in Aliağa İlçesi, Aliağa Mahallesinde bulunan 982 ada 3 parsel sayılı taşınmaz ve üzerinde bulunan varlıklar özelleştirilecek.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ne (EÜAŞ) ait İzmir’in Aliağa İlçesi, Aliağa Mahallesinde bulunan 982 ada 3 parsel sayılı taşınmaz ve üzerinde bulunan varlıklar için ihaleye çıkıldığı duyuruldu. Konuyla ilgili ilan, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 8 ARALIK

Geçici teminat tutarı 2 milyon lira, ihale şartnamesi bedeli de 5 bin lira olarak belirlenen ihale için en son 8 Aralık 2017 tarihine kadar teklif verilebilecek. Birden fazla teklif sahibinden kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek.

İhaleye gerçek kişiler veya tüzel kişiler veya Ortak Girişim Grupları katılabilecek. Yatırım fonları ise sadece bir ORTAK GİRİŞİM GRUBU içinde yer alabilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler