1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ'tan sürekli işçi alımı ilanı

EÜAŞ'tan sürekli işçi alımı ilanı

Elektrik Üretim A.Ş. - EÜAŞ, taşra işyerlerinde çalıştırılmak üzere 70 Makine Teknisyeni, 71 Elektrik Teknisyeni, 14 Elektronik Teknisyeni ve 5 Kimya teknisyeni istihdam edecek.

EÜAŞ'tan sürekli işçi alımı ilanı

Enerji Günlüğü - EÜAŞ lise ve deni okul mezunu 160 daimi işçi alımı yapacak. Kurum ayrıca 1 engelli büro işçisi ve 2 eski hükümlü teknisyen de istihdam edecek. 

Elektrik Üretim A.Ş. - EÜAŞ Genel Müdürlüğü, lise ve deni okul mezunu 160 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Duyuruya göre, şirketin taşra işyerlerinde çalıştırılmak üzere 70 Makine Teknisyeni, 71 Elektrik Teknisyeni, 14 Elektronik Teknisyeni ve 5 Kimya teknisyeni unvanlarında alım yapılacak. Ayrıca Karaman’da çalıştırılmak üzere 1 engelli büro işçisi ve Çanakkale’de çalıştırılmak için 2 eski hükümlü teknisyen de istihdam edilecek.

Yayımlanan duyuruda, 1 Haziran 2023 tarihinde başvuruların İŞKUR üzerinden başlayacağı ve tüm şartların ilan edileceği aktarıldı.

GENEL KOŞULLAR

1- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşıması,

2- İlanda yazılı okul/bölüm mezunu olması,

3- Öncelik Belgesi olanların öncelik belgelerinin bulunması

4- Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması,

5- 18 yaşını tamamlamış olması ve en fazla 35 yaşında olması

6- İlanda belirtilen talepler İl düzeyinde karşılanacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler