1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. EÜD’den, “Türkiye’de Güneş Enerjisi Pazarı” semineri

EÜD’den, “Türkiye’de Güneş Enerjisi Pazarı” semineri

Enerji Günlüğü - Elektrik Üreticileri Derneği (EÜD), Apricum ve Conecon işbirliğiyle 4 Haziran’da tarihinde Ankara’da “Türkiye’de Güneş Enerjisi...

EÜD’den, “Türkiye’de Güneş Enerjisi Pazarı” semineri

Enerji Günlüğü - Elektrik Üreticileri Derneği (EÜD), Apricum ve Conecon işbirliğiyle 4 Haziran’da tarihinde Ankara’da “Türkiye’de Güneş Enerjisi Pazarı” Semineri düzenlemeye hazırlanıyor. Dernek, seminerle birlikte üyeleri için sektörün kilit konularına açıklık getirmeyi amaçlıyor. “Güneş enerjisi dünyada ve Türkiye’de nasıl bir rol oynamaktadır? Neden güneş enerjisine yatırım yapılmalıdır? Büyük ölçekli fotovoltaik projelerinin fırsat ve zorlukları nelerdir?” gibi sorulara cevap arayacak olan seminerde ayrıca yeni yatırım fırsatları hakkında bilgiler de yer alacak.

Seminerin açış konuşmasını EÜD Başkanı Önder Karaduman yapacak. Seminerde Apricum Yönetim Ortağı Nikolai Dobrott, “Küresel güneş enerjisi sektörünün dinamikleri ve Türkiye'deki fırsatlar” sunumuyla, EPDK Elektrik Piyasası Daire Başkanı Ahmet Ocak, “Güneş enerjisi projeleri ve düzenleyici yasal çerçeve” sunumuyla, Conecon Yeni Piyasalar Direktörü Robert Belke, “Büyük ölcekli PV kurulumları – bir örnek uygulama” adlı sunumuyla ve Polat Enerji İş Geliştirme Müdürü Erinç Kısa da “Güneşenerjisindeki fırsat ve tehditler” sunumuyla kürsüye çıkacak.

Önceki ve Sonraki Haberler