1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EWE Enerji Yeni Yıla Yeni Ofisinde Giriyor

EWE Enerji Yeni Yıla Yeni Ofisinde Giriyor

Enerji Günlüğü -  EWE Turkey Holding, holding merkezini ve EWE Enerji şirketini İstanbul Anadolu Yakası’na taşıdı.Türkiye doğal gaz yatırımcılarından...

EWE Enerji Yeni Yıla Yeni Ofisinde Giriyor

Enerji Günlüğü -  EWE Turkey Holding, holding merkezini ve EWE Enerji şirketini İstanbul Anadolu Yakası’na taşıdı.

Türkiye doğal gaz yatırımcılarından biri olan ve yakın zamanda elektrik tedariği ve enerji verimliliği konularındaki çalışmalarıyla faaliyetlerini çeşitlendiren EWE, yeni yıla yeni adresinde girmeye hazırlanıyor.

Türkiye iştiraklerinin holdingi konumunda bulunan EWE Turkey Holding ve grubun doğal gaz ve elektrik toptan satış şirketi EWE Enerji, bundan sonra faaliyetlerine İstanbul’un yükselen iş merkezi Ümraniye’deki Buyaka İş Kuleleri’nde devam edecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan EWE Turkey Holding Genel Müdürü Bekir Sami Acar, EWE Grubunun Türkiye’de geçtiğimiz yıllarda önemli bir büyüme kaydettiğini ve eski çalışma alanlarının yetersiz kaldığını ifade etti. Yeni şirket merkezlerinin, Grubun gelecekteki büyüme planları da dikkate alınarak tasarlandığını belirten Acar: “Kurumun organizasyonel gereklerinin yanında çalışanların sosyal ihtiyaçları da dikkate alınarak son derece modern ve fonksiyonel bir çalışma ortamı oluşturuldu. Fiziksel imkanlarımız grubumuzun mevcut ve gelecekteki faaliyetlerinin başarısına katkı sağlayacak. ” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler