1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. EWE Enerji yönetici transfer etti: Özkan Akyıldız

EWE Enerji yönetici transfer etti: Özkan Akyıldız

Enerji Günlüğü - Alman sermayeli EWE Turkey Holding'in iştiraki EWE Enerji'nin Operasyon ve Satış Direktörlüğü görevine, Özkan Akyıldız getirildi. EWE...

EWE Enerji yönetici transfer etti: Özkan Akyıldız

Enerji Günlüğü - Alman sermayeli EWE Turkey Holding'in iştiraki EWE Enerji'nin Operasyon ve Satış Direktörlüğü görevine, Özkan Akyıldız getirildi. 

EWE Turkey Holding AŞ iştiraklerinden EWE Enerji yönetici transfer etti. Şirket'ten yapılan açıklamaya göre EWE Enerji’de Haziran ayından itibaren Operasyon ve Satış Direktörlüğü görevine Özkan Akyıldız atandı.

2001 yılında Bremen Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Akyıldız, Almanya’da sırasıyla T-System’de IT Danışmanı, BTC AG’de Danışman ve Proje Yöneticisi, ardından CEO Asistanı ve Türkiye Sorumlusu olarak çalıştı. 2009 yılında Türkiye’ye gelen Akyıldız, BTC Türkiye’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

EWE Enerji Operasyon ve Satış Direktörlüğü pozisyonuna Haziran 2013 tarihinde atanan Akyıldız, mevcut operasyonların yürütülmesi, süreç ve bilgi teknolojileri altyapısının olgunlaştırılması ve yeni iş fırsatlarının geliştirilmesinden sorumlu olacak. Akyıldız evli ve 2 çocuk babası.


EWE TURKEY HOLDING

Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden EWE AG, 2007 yılında girdiği Türkiye pazarındaki faaliyetlerini yüzde 100 iştiraki EWE Turkey Holding çatısı altında sürdürüyor. EWE Turkey Holding AŞ, Türkiye’nin üçüncü büyük doğal gaz dağıtım şirketi konumundaki Bursagaz’ın ve Kayseri’deki bölgesel doğal gaz dağıtım şirketi Kayserigaz’ın çoğunluk hissedarı.

EWE, Türkiye doğalgaz sektöründeki en büyük beş enerji ticaret şirketinden biri olan EWE Enerji AŞ ile birlikte endüstriyel müşteriler, elektrik santralleri ve yerel dağıtım şirketleri için tedarikçi olarak hizmet veriyor.

EWE Turkey Holding A.Ş.’nin diğer bir iştiraki olan ve 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Enervis Enerji Servis AŞ ise; enerji verimliliği, iç tesisat kontrol, sayaç kalibrasyon, sayaç okuma, gaz kesme-açma, eğitim ve sertifikalandırma konularında faaliyet gösteriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler