1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. ExxonMobil Kore ile yeni enerji teknolojileri geliştirecek

ExxonMobil Kore ile yeni enerji teknolojileri geliştirecek

Enerji Günlüğü - ExxonMobil, Kore Enerji Teknolojileri Değerlendirme ve Planlama Enstitüsü ve KOGAS ile doğalgaz teknolojileri ve yeni enerji teknoloji konularında...

ExxonMobil Kore ile yeni enerji teknolojileri geliştirecek

Enerji Günlüğü - ExxonMobil, Kore Enerji Teknolojileri Değerlendirme ve Planlama Enstitüsü ve KOGAS ile doğalgaz teknolojileri ve yeni enerji teknoloji konularında işbirliği yapacak.

Amerikan enerji şirketi ExxonMobil, Kore Enerji Teknolojileri Değerlendirme ve Planlama Enstitüsü ve Kore Gaz Birliği KOGAS ile doğalgaz teknolojileri ve yeni enerji teknoloji konularında işbirliği için uzun vadeli mutabakat zaptı imzaladı.

Anlaşma ile doğalgaz değer zinciri, aşırı düşük sıcaklıklarda ortaya çıkan materyaller, hidrojen üretimi ve yakıt hücre yararlanımı, enerji verimliliği teknolojileri ve robotik ve otomasyon ile bağlantılı teknolojiler üzerinde yoğunlaşılacak.

ExxonMobil Elektrik ve Gaz Piyasaları başkanı Rob Franklin, bu anlaşmanın LNG teknolojisi, araştırma ve geliştirme projeleri ve en iyi şekilde hayata geçirilmeleri için bir çerçeve oluşturacağını belirterek, ortaklık olanaklarını genişletmeye yardımcı olacak profesyonel alış verişi sağlayacağını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler