1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Eyes of Solar dünya kitle fonlama rekoru kırdı!

Eyes of Solar dünya kitle fonlama rekoru kırdı!

Güneş enerjisi tabanlı akıllı güvenlik sistemi Eyes of Solar, fonbulucu üzerinden çıktığı paya dayalı kitle fonlama turunda %100 fonlamaya sadece 43 saniyede ulaştı. 

Eyes of Solar dünya kitle fonlama rekoru kırdı!

Enerji Günlüğü - Eyes of Solar, kitle fonlama platformu fonbulucu’da çıktığı yatırım turunda 43 saniyede %100 fonlanarak bir önceki 96 saniyelik dünya rekorunu kırdı.

İleri teknolojisi ile elektrik ve veri tabanı altyapısına ihtiyaç kalmadan çalışan, elektriğe en uzak noktalarda bile aydınlatma, iletişim ve güvenlik sistemi sağlayarak afet durumlarındaki problemlere çözüm sunan Eyes of Solar’dan dünya kitle fonlama rekoru geldi. 

İGA kurum içi girişimi Eyes of Solar, şirket paylarının %7’sini yatırımcılara arz ederek 1,5 milyon TL fon talebiyle  28 Mart günü fonbulucu üzerinden paya dayalı kitle fonlama turuna çıkmıştı. Turun başladığı ilk andan itibaren bireysel ve kurumsal yatırımcıların büyük ilgisini gören girişim, EFT talepleri ile birlikte pay arzında %100 fonlamaya sadece 43 saniyede ulaşarak 96 saniyelik dünya kitlesel fonlama rekoru kırdı. Süreç, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK), Takasbank ve fonbulucu’da zaman damgası ile damgalanırken yatırım turu girişimin 1,5 milyon TL fon talebine karşılık %1404.6 fon oranıyla 21 milyon TL toplandı.

fonbulucu tarafından rekorun tescillenmesi için hızla Guinness Rekorlar Kitabı’na başvuru talebinde bulunacağı bildirildi. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler