1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Eyüpsultan Belediyesi GES kurdurup 10 yıl işlettirecek

Eyüpsultan Belediyesi GES kurdurup 10 yıl işlettirecek

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi, Ağaçlı Mahallesinde 10 yıllık işletme hakkı vermek üzere, GES kurduracak. 

Eyüpsultan Belediyesi GES kurdurup 10 yıl işlettirecek

Enerji Günlüğü - İstanbul Eyüpsultan Belediyesi, Ağaçlı Mahallesinde 10 yıllık işletme hakkı vermek üzere, GES kurduracak. 

İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Ağaçlı Mahallesindeki 626 numaralı parsel üzerine 10 Yıl Süreli Gelir Paylaşım Modeli ile Güneş Enerjisinden Elektrik Üretim Santrali (GES) yapımı; GES’in 10 yıl süre ile işletilmesi ve bu sürenin sonunda kullanılabilir ve işler şekilde belediyeye devredilmesi işleri için kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

GES kurulumu için 72.450.000 lira muhammen bedel belirlendi. İstekliler ihaleye girerken bu bedel üzerinden 2.173.500 lira geçici teminat vermek zorunda olacaklar. İhaleye girecek olan firmalardan, bu iş modeliyle, 4,7MW AC kurulu gücünün minimum %70’i oranında iş bitirmiş olmaları ve bunu belgelendirmeleri istenecek. 

İhale 20 Nisan 2022 günü saat 10.30’da Eyüpsultan Belediyesi Encümeni huzurunda yapılacak. 

İhale evrakı, Eyüpsultan Belediyesi İşletme Müdürlüğünde, mesai saatleri içinde ücretsiz görülebilecek ve 2.500 lira karşılığında aynı yerden satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar, Eyüpsultan Belediyesi İşletme Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler