1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. FATİH Projesi bilgisayar ihalesinin ikinci aşaması bugün

FATİH Projesi bilgisayar ihalesinin ikinci aşaması bugün

Enerji Günlüğü- FATİH Projesi kapsamında 675 bin tablet bilgisayar, 550 bin kılıf, 125 bin klavye alımı için düzenlenen ihalenin ilk aşaması, 11 Kasım’da...

FATİH Projesi bilgisayar ihalesinin ikinci aşaması bugün

Enerji Günlüğü- FATİH Projesi kapsamında 675 bin tablet bilgisayar, 550 bin kılıf, 125 bin klavye alımı için düzenlenen ihalenin ilk aşaması, 11 Kasım’da yapıldı. İhalenin ikinci aşaması bugün yapılacak.

İHALEYE 5 TEKLİF ALINDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ihalenin ilk aşamasında 5 teklif alınırken, 2 firma teşekkür mektubu sundu.

Tekliflerin teknik inceleme süreci tamamlanmadığı için ihalenin ikinci aşamasına bugün devam edilecek.

İLK AŞAMADA EN UCUZ TEKLİF VESTEL’DEN GELDİ

İhalenin ilk aşamasında en ucuz teklif, 303 milyon 700 bin TL ile Vestel Elektronik’den geldi. İhaleye sunulan tüm teklifler şöyle;

Datateknik Bilgisayar Sistemleri ve Ticaret Sanayi A.Ş ve Pasifik Grup Yayıncılık Bilişim Teknoloji Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortak girişimi 424 milyon 475 bin TL; Casper, Exper, Probil iş ortaklığı 577 milyon TL; Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş 303 milyon 700 bin TL; Telpa Telekomünikasyon A.Ş 483 milyon 550 bin TL; C-5 Sanayi ve Ticaret A.Ş 668 milyon 125 bin TL teklif sundu.

Samsung Elektronik İstanbul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi ile HP Teknoloji Çözümleri Limited Şirketi ise teşekkür mektubu verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler