1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Fatma Utan Aksa Enerji’deki görevlerinden ayrıldı

Fatma Utan Aksa Enerji’deki görevlerinden ayrıldı

Enerji Günlüğü –  Aksa Enerji AŞ’de Finans ve Mali İşler Başkan Yardımcılığı ve grup bünyesindeki bağlı ortaklıklarda yönetim kurulu üyesi...

Fatma Utan Aksa Enerji’deki görevlerinden ayrıldı

Enerji Günlüğü –  Aksa Enerji AŞ’de Finans ve Mali İşler Başkan Yardımcılığı ve grup bünyesindeki bağlı ortaklıklarda yönetim kurulu üyesi olarak görevler yürüten Fatma Utan, bu görevlerinden istifa etti. 

Aksa Enerji Üretim AŞ’de Finans ve Mali İşler Başkan Yardımcısı (CFO) görevi ile grup bünyesindeki bağlı ortaklıklarda yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Fatma Utan, 14 Eylül 2018 tarihinde istifa ederek bu görevlerinden ayrıldı. 

Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Fatma Utan, 1989 yılında Töbank’ta Müfettiş Yardımcısı olarak bankacılık kariyerine başladı. Fatma Utan Nahcivan Türkbank, Demirbank, İnterbank ve Halkbank’ta Müfettişlik; Bütçe Raporlama ve Mali Kontrol Yöneticiliği; Kredi ve Pazarlama Müdürlüğü; Ticari ve Kurumsal Şube Müdürlükleri yaptı. 

2010 yılında Aksa Enerji Grubu’na katılan Fatma Utan Finansman Direktörü olarak görev yaptı ve Temmuz 2016 itibarıyla Aksa Enerji’deki görevine Mali İşler Direktörü (CFO) olarak devam ediyordu. Fatma Utan’ın grup bünyesindeki bağlı ortaklıklarda Yönetim Kurulu Üyeliği görevleri de vardı. 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler