1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Fernas-4 GES halkın görüşüne açıldı

Fernas-4 GES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Nas Enerji’nin Burdur'da kurmayı planladığı 20 MW'lık Fernas-4 GES projesi ÇED Raporu halkın görüş ve önerilerini almak üzere...

Fernas-4 GES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Nas Enerji’nin Burdur'da kurmayı planladığı 20 MW'lık Fernas-4 GES projesi ÇED Raporu halkın görüş ve önerilerini almak üzere on (10) günlüğüne görüşe açıldı.

Nas Enerji  A.Ş. tarafından Burdur ili Karamanlı ilçesi Kılavuzlar Köyü mevkiinde kurulup işletilmesi planlan 20 MW'lık lisanslı Fernas-4 Güneş Enerjisi Santrali ile ilgili olarak hazırlanan ve İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulunmuş olup, nihai kabul edilen Çevresel Etki Değerlendirme Raporu halkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta on(10) gün görüşe açıldı.

Görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Burdur Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilebilecek.

Tesisten yılda 40.000.000 kWh elektrik üretilmesi ve üretilen elektriğin 154/31.5 kV Tefenni Trafo Merkezine OG seviyesinden bağlanması planlanıyor.

NAS ENERJİ, BURDUR’DA 20 MW’LIK GES KURACAK

Önceki ve Sonraki Haberler