1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Filiz Gökler, Baker Hughes Türkiye Ülke Direktörü oldu

Filiz Gökler, Baker Hughes Türkiye Ülke Direktörü oldu

Küresel enerji teknoloji şirketi Baker Hughes, Filiz Gökler'i Türkiye Ülke Direktörü olarak görevlendirdi.

Filiz Gökler, Baker Hughes Türkiye Ülke Direktörü oldu

Enerji Günlüğü – Küresel enerji teknoloji şirketi Baker Hughes, Filiz Gökler'i Türkiye Ülke Direktörü olarak görevlendirdi. Sektörde 25 yılı aşkın deneyim sahibi olan Gökler, Ağustos ayında yeni görevine başladı.

Enerji teknolojileri alanında uluslararası piyasada faaliyet gösteren Baker Hughes, bir açıklama yaparak Filiz Gökler’in Baker Hughes Türkiye Ülke Direktörü olarak atandığını duyurdu. Gökler, müşteriler ve paydaşlar ile yakın iş birliği içerisinde, Baker Hughes`un tüm sistem çözümlerinden fayda sağlayacak sekilde Türkiye operasyonlarına liderlik edecek. 

Atanmasının ardından konuşan Baker Hughes Türkiye Ülke Direktörü Filiz Gökler, "Türkiye'nin enerji sektörünün gelişimini desteklemek için endüstrideki kilit oyuncularla iş birliklerine ve ortaklıklara odaklanacağım, çünkü hepimiz net sıfır hedeflerine ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.

Özellikle bilişim ve enerji sektörlerinde 25 yıllık deneyime sahip olan Filiz Gökler, Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeki Elektrik Mühendisliği lisans eğitimine ve İşletme Yüksek Lisans derecesine sahip.

Önceki ve Sonraki Haberler