1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Fırat EDAŞ, bu yıl 426 milyon TL yatırım yapacak

Fırat EDAŞ, bu yıl 426 milyon TL yatırım yapacak

Fırat EDAŞ, bu yıl elektrik dağıtım faaliyetlerini yürüttüğü Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl'de müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla yeni yatırımlar yapacak ve afet yönetimi planlarını geliştirecek.

Fırat EDAŞ, bu yıl 426 milyon TL yatırım yapacak

Enerji Günlüğü - Fırat EDAŞ, 2022 yılı içerisinde kesintisiz enerji hedefiyle gerçekleştireceği 426 milyon liralık yatırım planını ele aldı.

Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl’de, elektrik dağıtım faaliyetleri yürüten Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ) yönetimi, müşteri memnuniyetini arttırmak için yapılacak olan 2022 yılı yatırımlarını değerlendirdi. Elâzığ’da şirketin üst düzey yetkililerinin katılımıyla yönetim toplantısı gerçekleştiren şirket, afet kriz yönetimi, yatırım planları ve müşteri memnuniyetine yönelik çalışmaları masaya yatırdı. 2022 yılı içerisinde kesintisiz enerji hedefiyle gerçekleştireceği 426 milyon liralık yatırım planını ele aldı.

BÖLGEYE ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILACAK

Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdeniz, bu yıl bölgeye önemli yatırımlar yapacaklarının altını çizerek, planlar dahilinde yıl boyu stratejik noktalara yapılacak yatırımların kaliteli ve kesintisiz enerji noktasında bölgenin öncelikli ihtiyacına cevap verecek ve kalıcı çözüm sağlayacak nitelikte olduğunu vurguladı.

Erdeniz, “Bölgede yaşayan vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek için görev yapan ekiplerimiz, 2 yıl içerisinde tüm şebekemizi gezerek tespitlerini yapmakta. Yapılan bu tespitler sonucunda problemli lokasyonlara kesinti oluşmadan müdahale ederek bakım çalışmalarını gerçekleştirmekte. Böylece yenilenen ve gelişen teknolojiyi sürece dahil ediyor ve olumsuzluk yaratabilecek her duruma anında müdahalede bulunuyoruz. Son teknoloji yöntemler sayesinde enerji sürekliliğini artırıyor, arıza süresini minimuma indiriyoruz” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler