1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Fırat Üniversitesi 2 araştırma görevlisi alacak

Fırat Üniversitesi 2 araştırma görevlisi alacak

Fırat Üniversitesi, hibrit araç uzmanı bir kişi ile yenilenebilir enerji uzmanı bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Fırat Üniversitesi 2 araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - Fırat Üniversitesi, hibrit araç uzmanı bir kişi ile yenilenebilir enerji uzmanı bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik Makinaları Anabilim Dalı’nda görev vereceği bir araştırma görevlisi arıyor. 

Adayların ALES’te sayısal puan türünde en az 70 almış olmaları; YDS’den en az 50 puan aldıklarını belgelemeleri ve elektrikli ve hibrit araçlar konusunda doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

Üniversite Teknoloji Fakültesi’ne bağlı Yenilenebilir Enerji Sistemleri Anabilim Dalı’nda da bir araştırma görevlisi çalıştıracak. 

Teknoloji Fakültesi’ndeki kadroya başvurmak isteyenlerin de ALES’te sayısal puan türünde en az 70 almış olmaları; YDS’den en az 50 puan aldıklarını belgelemeleri ve yenilenebilir enerji ve enerji depolama konusunda doktora yapıyor olmaları gerekiyor.

Başvurular, en geç 03 Kasım 2020 günü mesai bitimine kadar, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı Merkez, Elazığ adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler