1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. Foça Biyogaz Tesisi için İDK toplantısı

Foça Biyogaz Tesisi için İDK toplantısı

Enerji Günlüğü - Maba Temiz Enerji tarafından İzmir'de yapılması planlanan 6 MW kapasiteli Foça Biyogaz Enerji Tesisi projesi ile ilgili İnceleme ve Değerlendirme...

Foça Biyogaz Tesisi için İDK toplantısı

Enerji Günlüğü - Maba Temiz Enerji tarafından İzmir'de yapılması planlanan 6 MW kapasiteli Foça Biyogaz Enerji Tesisi projesi ile ilgili İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı 5 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü,  Maba Temiz Enerji A.Ş. tarafından İzmir İli, Foça İlçesi, Yeniköy Mahallesinde 166.750 metrekarelik alanda yapılması planlanan 6 MW kapasiteli “Foça Biyogaz Enerji Tesisi” projesi ile ilgili İnceleme Değerlendirme Kurulu toplantısının  5 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. 

65.988.012 TL bedelli proje kapsamında ilk  etapta 500 ton/gün taze büyükbaş hayvan dışkısı işlenecek. İkinci kademede ise gaz verimliliği ve kuru madde içeriği daha yüksek hindi dışkısı, turşu fabrikası ve peynir fabrikası atıkları ve de yaban pancarı gibi atıklar kullanılarak 6 MWe kurulu elektrik gücüne ulaşılacak.

İZMİR FOÇA'YA 6 MW'LIK BİYOGAZ SANTRALİ KURULACAK

Önceki ve Sonraki Haberler