1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ford’un elektrikli spor aracı eller serbest sürüş seçeneği sunacak

Ford’un elektrikli spor aracı eller serbest sürüş seçeneği sunacak

ABDli otomobil şirketi Ford’un elektrikli spor araba modeli Mustang Mach-E’nin 2021 versiyonu, bir yazılım güncellemesi ile tamamen eller serbest bir sürüş deneyimi sunacak. 

Ford’un elektrikli spor aracı eller serbest sürüş seçeneği sunacak

Enerji Günlüğü - ABDli otomobil şirketi Ford’un elektrikli spor araba modeli Mustang Mach-E’nin 2021 versiyonu, bir yazılım güncellemesi ile tamamen eller serbest bir sürüş deneyimi sunacak. 

ABD merkezli otomobil üreticisi Ford, elektrikli spor araba modeli Mustang Mach-E’nin 2021 versiyonun bir yazılım güncellemesi ile tamamen eller serbest (hands-free) bir sürüş deneyimi sunacağını duyurdu. Ford, eller serbest sürüş vaat eden “CoPilot360 Active 2.0 Hazırlık Paketi” de dahil olmak üzere en gelişmiş seçenekleri 2021 yılının ikinci çeyreğinde sunacak.

ELLER SERBEST ANCAK GÖZLER YOLDA OLACAK

Ford ürün geliştirme birimi başkanı Hau Thai-Tang, sistemin her türlü hava ve trafik koşulunda sorunsuz çalışmasını öngördüklerini fakat bir araç içi yüz takip kamerası ile sürücünün dikkatinin yolda olduğundan emin olacağını açıkladı.

Ford, otonom sürüş konusunda özellikle Kuzey Amerika pazarında Tesla’nın Otopilot ve General Motors’un Super Cruise sistemleriyle rekabet etmeyi hedefliyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler