1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Forsel Elektrik 1 milyon m2 taahhüt sürecini tamamladı

Forsel Elektrik 1 milyon m2 taahhüt sürecini tamamladı

Elektrik taahhüt ve güneş enerjisi üzerine çalışan Forsel Elektrik, toplamda 1 milyon m2’ye yakın elektrik taahhüt sürecini tamamladığını bildirdi.

Forsel Elektrik 1 milyon m2 taahhüt sürecini tamamladı

Enerji Günlüğü - Forsel Elektrik, bugüne kadar 1 milyon m2’lik iş teslimi yaptığını duyurdu.

Güneş enerjisi santralleri, elektrik taahhüt ve elektrikli araç şarj istasyonları alanlarında faaliyet gösteren Forsel Elektrik Enerji AŞ yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar 1 milyon m2’ye yakın elektrik taahhüt sürecini tamamladığını bildirdi.

Elektrik taahhüt iş süreçlerinin denetleyici ve düzenleyici kuruluşlar tarafından yönetmeliklere uygun olarak projelendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Forsel Elektrik AŞ Genel Koordinatörü Kazım Bıyıklı, çalışmalar sonucunda sorunsuz iş teslimlerinin yapılabileceğini ifade etti. 

Elektrik taahhüt projelerinin sağlıklı devam edebilmesi için alanında uzman iş gücüne ihtiyacın hayati önemde olduğunu ifade eden Forsel Elektrik AŞ Genel Koordinatörü Kazım Bıyıklı, “Forsel Elektrik AŞ olarak bugüne kadar toplamda 1 milyon m2’ye yakın elektrik taahhüt sürecini başarıyla tamamlayarak teslimlerini gerçekleştirdik. Bünyemizdeki 30 mühendis ve 300'e yakın saha kadromuzla hizmet verdiğimiz firmalara değer katmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Şirket, başlangıçta Forset Mühendislik çatısında hizmet verirken yeni unvanıyla enerji sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştı. 

Önceki ve Sonraki Haberler