1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Fuel oil satış fiyatlarına zam

Fuel oil satış fiyatlarına zam

Enerji Günlüğü - EPDK'nın benzin ve motorin fiyatlarında tavan fiyata geçilmemesi için indirim yapmalarını istediği akaryakıt dağıtıcıları, fuel...

Fuel oil satış fiyatlarına zam

Enerji Günlüğü - EPDK'nın benzin ve motorin fiyatlarında tavan fiyata geçilmemesi için indirim yapmalarını istediği akaryakıt dağıtıcıları, fuel oil ve kalorifer yakıtının perakende satış fiyatlarına zam yaptı.

Uluslararası piyasalarda ham petrol fiyatlarının yükselişi, Türkiye'de akaryakıt fiyatları üzerinde de baskı oluşturuyor.

EPDK'nın benzin ve motorin fiyatlarında tavan fiyata geçilmemesi için indirim yapmalarını istediği akaryakıt dağıtıcıları, fuel oil ve kalorifer yakıtının perakende satış fiyatlarına zam yaptı.

Akaryakıt türlerinden yüksek kükürtlü fuel oil'in satış fiyatılarında 6 kuruş, kalorifer yakıtı perakente satış fiyatlarıi se 4 kuruş artışa gidildi. 

Bu arada, EPDK'nın "tavan fiyat uygulamasına geçilmesini istemiyorsanız, tedbirlerinizi alın" uyarısı yaptığı akaryakıt dağıtım firmalarının yetkilileriyle yarın Ankara'da bir araya gelmeleri bekleniyor. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler