1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. FullCharger şarj hizmetini kripto parayla birleştiriyor

FullCharger şarj hizmetini kripto parayla birleştiriyor

FullCharger, elektrikli araçlarla ilgili pek çok hizmeti ilişkilendirdiği FCTR Token’i satışa sundu.

FullCharger şarj hizmetini kripto parayla birleştiriyor

Enerji Günlüğü - FullCharger, elektrikli araçlarla ilgili pek çok hizmeti ilişkilendirdiği FCTR Token’i satışa sundu. 

Full Charger Enerji Hizmetleri AŞ (FullCharger), elektrikli araç şarj hizmetleri alanındaki pek çok hizmet ve uygulamayı ilişkilendirdiği FCTR Token’i, online kripto para alım satım platformu Bitexen üzerinden satışa sundu. 

Şirket, BNB blokzinciri üzerinde BEP-20 standartlarında üretilen ve kripto varlık alım-satım platformlarında işlem görecek olan FCTR Token’i aynı zamanda müşteri sadakatini sağlamaya yönelik bir araç olarak değerlendiriyor. Bu kapsamda FullCharge müşterileri FCTR Token ile şirketin hazırladığı kampanyalara katılabilecekler; hediyeler ve benzeri avantajlar elde edebilecekler. 

Ayrıca FullCharge’ın mobil uygulamasında FCTR Token ile birçok işlem gerçekleştirilebilecek. Bunlar arasında, anlaşmalı yakın otopark bulma, rezervasyon ve indirim, vale servislerinde ödeme, araç kiralamada uygun fiyatlara erişim, en yakın araç paylaşım şirketi araçlarına uygun fiyata erişim, oto yıkama servislerinde indirim, bakım ve tamir hizmeti, orijinal yedek parçaya erişim, yerinde şarj ve yol yardım hizmetleri, kısa süreli kasko, ekspertiz ve değerleme hizmetleri gibi hizmetler yer alıyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler