1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. FutureCoal'a Dönüşüm: Sürdürülebilir Kömür için Küresel İttifak

FutureCoal'a Dönüşüm: Sürdürülebilir Kömür için Küresel İttifak

38 yıl sonra Dünya Kömür Birliği (WCA) sona erecek ve dönüştürücü markalaşma altında yeni bir çağ açacak: FutureCoal - Sürdürülebilir Kömür için Küresel İttifak.

FutureCoal'a Dönüşüm: Sürdürülebilir Kömür için Küresel İttifak

Enerji Günlüğü - FutureCoal organizasyonu artık tüm kömür değer zincirindeki büyük ve stratejik oyuncuları temsil ederek kapılarını açacak.

Kuruluş, tüm kömür üreten ve tüketen ulusların ve onları gerçekten desteklemeye çalışan ulusların ve paydaşların egemenlik haklarını desteklemek için tüm yakıtları ve tüm teknolojileri kapsayan bir uluslararası politika çerçevesini savunmakta.

Yeni marka logosunu ve kimliğini Delhi'de özel bir basın toplantısında açıklayan FutureCoal İcra Kurulu Başkanı Michelle Manook, değişikliğin kömür ve kömüre bağlı sektörlerin modernleşme ve ortak bir amaç altında birleşme çağrısına yanıt verdiğini söyledi.

“ENERJİ GEÇİŞİNDE KÖMÜRE İHTİYAÇ VAR”

Herhangi bir enerji geçişinde kömüre ihtiyaç duyulacağını kaydeden Manook, “Enerji, çelik, çimento, alüminyum, kimyasallar ve yenilenebilir enerji altyapısı dahil olmak üzere sektörlerde kömür değer zincirinin sağladığı toplam katkı yüz milyarlarca düzeydedir ve birbirine bağlı bir küresel tedarik zinciridir. Bu olamaz. göz ardı ediliyor ancak aynı şekilde bu, yalnızca değer zincirimizin değişimin gerçekleşmesi gerektiğini kabul etmesiyle güvence altına alınabilir.Eğer sorumlu olacaksak, o zaman kapsayıcı olmamız ve ortak amacımız altında birleşmemiz gerekiyor. İnsanların yaşamlarına ve geçim kaynaklarına gelecekte önemli bir katkıda bulunmaya devam etmeye odaklanan , modernize edilmiş, yenilikçi ve teknoloji odaklı Birleşik kömür değer zincirini ortaya çıkarmamız ve sergilememiz gerektiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler