1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. G-20 Zirvesi`ne elektriği Aksa sağladı

G-20 Zirvesi`ne elektriği Aksa sağladı

Enerji Günlüğü - G20 Zirvesi'nin 15 MW'lık enerji ihtiyacı, 60 adet jeneratör ve süper sessiz mobil jeneratörler ile Aksa tarafından karşılandı.Türkiye’nin...

G-20 Zirvesi`ne elektriği Aksa sağladı

Enerji Günlüğü - G20 Zirvesi'nin 15 MW'lık enerji ihtiyacı, 60 adet jeneratör ve süper sessiz mobil jeneratörler ile Aksa tarafından karşılandı.

Türkiye’nin ev sahipliğinde 15-16 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen G20 Zirvesi'ninenerji ihtiyacı, 16 farklı noktada 60 adet jeneratör ve süper sessiz mobil jeneratörler ile Aksa Jeneratör Kiralama Şirketi tarafından karşılandı.

SORUNSUZ BİR ORGANİZASYONU TAMAMLADIK

Aksa Jeneratör Kiralama Genel Müdürü Murat Dönmez bu önemli organizasyonda Aksa Jeneratör Kiralama olarak enerji desteği vermelerinden gurur duyduklarını ifade etti. Zirvenin ana elektriğini sağladıklarını belirten Murat Dönmez konuyla ilgili: “ Bu büyük organizasyonda günlerdir çalışmalarımızı sürdürerek Antalya Belek bölgesine 16 ayrı noktaya 60 adet jeneratör ve süper sessiz mobil jeneratör kiraladık. 10 bin metre kablo ve 60 adet dağıtım panosu ile gerekli olan her noktaya enerji sağladık. 15 kişilik bir ekiple bu önemli organizasyona hazırlanarak G20 liderler zirvesi toplantı salonu,basınmerkezleri, canlı yayın bölgelerinin yanı sıra güvenlik ve irtibat çadırlarına kesintisiz ana enerji sağladık” dedi.

Türkiye’deki büyük proje ve etkinliklere destek verdiklerini vurgulayan Dönmez, birçok devlet liderinin yer aldığı ve büyük bir önemle hazırlanan G20 Zirvesi’nde Aksa olarak aynı hassasiyetle çalışıp, enerji kapsamında sorunsuz bir organizasyonu daha tamamladıklarını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler