1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Galatasaray’ın enerji sponsoru SOCAR oldu

Galatasaray’ın enerji sponsoru SOCAR oldu

Azerbaycan enerji devi SOCAR, “Galatasaray Enerji Sponsoru” ibaresinin tüm mecralarda kullanım hakkını aldı.

Galatasaray’ın enerji sponsoru SOCAR oldu

Enerji Günlüğü - Azerbaycan enerji şirketi SOCAR, Galatasaray’ın 2023-2024 sezonunda Enerji sponsoru ve Erkek Futbol Takımı Avrupa Kupası maçlarının forma göğüs sponsoru oldu. 

SOCAR Türkiye, Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray Sportif A.Ş. arasında yapılan anlaşmaya göre, SOCAR, “Galatasaray Enerji Sponsoru” ibaresinin tüm mecralarda kullanım hakkını aldı. Ayrıca Galatasaray Futbol Takımı, 2023 – 2024 sezonunda UEFA kapsamında oynayacağı tüm resmi müsabakalara (Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi dahil) Avrupa Kupası maçlarına göğüste SOCAR logosu ile çıkacak. 

“GALATASARAY’IN BAŞARILARINA İNANIYORUZ”

SOCAR Türkiye CEO’su (Vekaleten) Elchin Ibadov, yapılan iş birliğinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirerek “SOCAR olarak, Türkiye’ye yaptığımız yatırımlara yeni bir halka ekliyoruz. Azerbaycan ve Türkiye’nin kadim dostluğunu ve kardeşliğini Galatasaray Spor Kulübü ile yaptığımız anlaşmayla taçlandırıyoruz. Türkiye’yi Avrupa’da başarıyla temsil eden ve nice zaferlere imza atan Galatasaray’ın yurt dışında elde edeceği yeni başarılara inanıyoruz ve takımımızı yürekten destekliyoruz. Sadece Türkiye’de değil, dünyada adımızı duyuran Galatasaray’la birlikte yol arkadaşlığı yaparak enerjimizi futbol dünyasına taşıyacağız. Bu anlaşmanın yeni başarılara aracılık etmesini, nice zaferler getirmesini diliyorum” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler