1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. GAMA, Suudi Arabistan`da DKÇS yapacak

GAMA, Suudi Arabistan`da DKÇS yapacak

Enerji Günlüğü - GAMA Güç Sistemleri ile Suudi Arabistan Devlet Elektrik İdaresi SEC arasında Doğalgaz Kombine Çevrim Elektrik Santralı Projesi yapım...

GAMA, Suudi Arabistan`da DKÇS yapacak

Enerji Günlüğü - GAMA Güç Sistemleri ile Suudi Arabistan Devlet Elektrik İdaresi SEC arasında Doğalgaz Kombine Çevrim Elektrik Santralı Projesi yapım sözleşmesi imzalandı.

GAMA Güç Sistemleri Mühendislik ve Taahhüt A.Ş, Suudi Arabistan Devlet Elektrik İdaresi'nin ülkedeki giderek artan elektrik talebini karşılayabilmek amacıyla gerçekleştirdiği ihaleyi 320 milyon Amerikan Doları teklif ile kazandı ve sözleşme imzalandı.

GAMA Güç Sistemleri, Eylül 2016'da tamamlayacağı santralın, limitli mühendislik ve satın alma ile elektro-mekanik montaj işlerinin tamamını üstlendi. İşin kapsamına 2 x (3+1) GE 7 FA konfigürasyona sahip olacak santralin tüm mekanik ve elektrik montaj işlerine ek olarak şalt sahası dahil bir kısım ekipman temini ve mühendisliği dahil olacak.

Santral, Riyad'ın batısında merkeze yaklaşık 140 km uzaklıkta Durma adı verilen bölgede ve hali hazırda yapımı devam eden PP12 projesinin yanına kurulacak.

GAMA Güç Sistemleri Mühendislik ve Taahhüt A.Ş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Özgür Eroğlu yaptığı açıklamada,"GAMA olarak Suudi Arabistan'da birçok önemli proje tamamladık. Suudi Arabistan bizim için önemli bir hedef ve bölge, aldığımız bu değerli projeyi en iyi şekilde ve hızla tamamlayacağız." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler