1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Garp Linyit mal ve hizmet alacak

Garp Linyit mal ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile muhtelif mal ve hizmet alacak.TKİ Garp Linyitleri İşletmesi...

Garp Linyit mal ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile muhtelif mal ve hizmet alacak.

TKİ Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü muhtelif mal ve hizmet alım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, 90-365 takvim günü için Tunçbilek Tesellüm ambarına teslim edilmek üzere 4 kalem Patlatma Malzemesi; 45 günlüğüne bir kalem Çuval Ağzı dikiş ipliği; 90 günlüğüne bir kalemde bir adet hidrolik çektirme cihazı satın alınacak. Yine, G.L.İ. Tunçbilek Açıkocak Panolarında 41 kişi ile birlikte 24 aylık Ekskavatör Periyodik Bakım ve Onarım hizmeti alınacak.

İHALE TARİHLERİ

Patlatma Malzemesi İhalesi 5 Şubat 2014 tarihinde saat 14:00’da;Çuval Ağzı dikiş ipliği ihalesi 5 Şubat 2014 tarihinde saat 15:00’da; hidrolik çektirme cihazı ihalesi 6 Şubat 2014 tarihinde saat 14:00’da; Ekskavatör Periyodik

Bakım ve Onarım ihalesi ise 07/02/2014 Cuma günü saat 14:00’da Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü İhale Salonu TAVŞANLI / KÜTAHYA adresinde gerçekleştirilecek.

İstekliler tekliflerini ihale tarih ve saatine kadar, her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verecekler. İhale sonucu, üzerine kalan istekliyle her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden sipariş mektubu düzenlenecek.

Mal alımı İhale dokümanları TAVŞANLI’da TKİ-GLİ Müessesesi Müdürlüğü Satınalma Şube Müdürlüğü 43300 TAVŞANLI adresinde görülebilecek ve 50,00 TL, karşılığında aynı adresten alınabilecek. Hizmet alımı ihale dökümanı ise, aynı adresten 150 TL karşılığı satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler