1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Garp Linyitleri çeşitli mal alımı yapacak

Garp Linyitleri çeşitli mal alımı yapacak

Enerji Günlüğü - Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile hidrolik kaplin ve XP ekskavatör yedekleri alacak.TKİ Garp...

Garp Linyitleri çeşitli mal alımı yapacak

Enerji Günlüğü - Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile hidrolik kaplin ve XP ekskavatör yedekleri alacak.

TKİ Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, açık ihale usulü ile 90 günde Tunçbilek Tesellüm Ambarı'na teslim edilmek üzere 1 kalemde 6 adet hidrolik kaplin ve 240 gün içinde teslim edilmek üzere 5 kalemde 26 adet XP ekskavatör yedekleri alımını ihale edeceğini duyurdu.

İhale, 23.03 2016 Çarşamba günü sırayla saat 11.00 ve 14.00'da Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü İhale Salonunda yapılacak. İstakliler tekliflerini ihale gün ve saate kadar TKİ Kurumu Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü-Durak Mahallesi Etiler Caddesi TAVŞANLI/KÜTAHYA adresindeki Muhaberat Servisi’ne verebilecekleri gibi iadeli-taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilecekler.

İhale Dokümanı her bir mal grubu için 50 TL karşılığında Tavşanlı’da TKİ-GLİ Müessesesi Müdürlüğü Satınalma Şubesi Müdürlüğü'nden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler