1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. GAZBİR Ankara`da yeni merkezine taşındı

GAZBİR Ankara`da yeni merkezine taşındı

Enerji Günlüğü - Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Ankara'daki yeni merkezine taşındı.Türkiye doğal gaz piyasasının en önemli...

GAZBİR Ankara`da yeni merkezine taşındı

Enerji Günlüğü - Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Ankara'daki yeni merkezine taşındı.

Türkiye doğal gaz piyasasının en önemli sektörel oluşumları arasında yer alan 56 üyeli Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Derneği (GAZBİR), Ankara’daki yeni merkez ofisine taşındı.

GAZBİR Dernek Müdürü Cem Önal, yeni merkezlerinin Konya Yolu olarak da bilinen Mevlana Bulvarı üzerindeki Ege Plaza'da yer aldığını belirtti. Gazbir'in yeni merkez ofisi 300 metrekareye yakın alana sahip.

Yeni merkezlerinin toplantı, eğitim ve bireysel çalışma alanlarına da sahip olduğunu belirten GAZBİR Müdürü Önal; "Enerji piyasasının öncü oluşumlarından biri olmanın sorumluluğuyla derneğimizin fiziksel koşul ve olanaklarında yenilik yaptık. Böylece, üyelerimizin ve personelimizin daha etkin ve verimli çalışabilecekleri bir zemin oluşturduk" dedi.

Eylül 2004 tarihinde İstanbul’da kurulan GAZBİR, 13 Haziran 2005 tarihli yönetim kurulu kararıyla dernek merkezini Ankara’ya nakletmiş ve 2015 yılı sonunda Ankara Bilkent’teki ofisini aktif hale getirmişti.

GAZBİR’in 29 Eylül 2014 Pazartesi gününden itibaren hizmete açılan yeni ofisinin adresi ve iletişim bilgileri şöyle: 100. Yıl İşçi Blokları Mahallesi, Mevlana Blv. Ege Plaza, Kat: 22 No: 97 Çankaya / Ankara Tel: 0312 266 67 69 Faks: 0312 266 66 30 e-posta: [email protected]

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler