1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. GAZBİR yönetiminde yeni görev dağılımı

GAZBİR yönetiminde yeni görev dağılımı

GAZBİR Olağan Genel Kurulu’nda Aksa Doğal Gaz CEO’su Yaşar Arslan’ın yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından, Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı.

GAZBİR yönetiminde yeni görev dağılımı

Enerji Günlüğü - GAZBİR Olağan Genel Kurulu’nda Aksa Doğal Gaz CEO’su Yaşar Arslan’ın yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından, Yönetim Kurulu'daki yeni görev dağılımı da belirlendi

Geçen hafta düzenlenen ilk Yönetim Kurulu Toplantısında Başkan Yardımcılıklarına; İGDAŞ Genel Müdürü Mehmet Çevik, ENERYA Genel Müdürü Aslan Uzun, ARSAN Doğal Gaz Direktörü Yaşar Çıkış ve KOLİN Enerji Direktörü Hasan Erbil Doyuran getirildi. 

Genel Sekreterlik görevine Çorumgaz temsilcisi Ali İhsan Sılkım, Muhasip Üyeliğe Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora getirildi. 

Yönetim Kurulu üyelikleri ise; AGDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdem, Zorlu Doğal Gaz Genel Müdürü Fuat Celepçi, PALMET Doğal Gaz Direktörü Erdoğan Arkış ve Başkent Doğal Gaz Genel Müdürü Burhan Özcan olarak belirlendi. Ancak 21 Mayıs 2016 tarihinde BOTAŞ Genel Müdürü olarak atanan Burhan Özcan yerine Başkentgaz Genel Müdürlüğü’ne getirilen Ahmet Yetik’in GAZBİR Yönetim Kurulunda yer alması bekleniyor. 

SIRADA MÜKEMMELLİK ÇALIŞMALARI VAR

GAZBİR Başkanı Yaşar Arslan, yeni döneme ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: 

"Öncelikle GAZBİR olarak oluşan Yönetim Kurulu’muzun çalışmalarının ülkemiz ve sektörümüz için hayırlı olmasını diliyorum. Geçen dönemde oluşturduğumuz yapısal temel üzerine yeni kurumsal kimliğimizi oluşturduk. GAZBİR her geçen yıl daha da güçlenerek faaliyetlerine devam ediyor. Çalışmalarımızı uluslararası düzeyde bilimsel hale getirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde üniversitelerle yürüttüğümüz çalışmaların raporlarını kamuoyu ile paylaşacağız. Gündemimizde ülkemizin 76 şehrinde faaliyet gösteren şirketlerimizin mükemmellik konusunda yapılacak çalışma için esasların belirlenmesi var. Buna ilişkin olarak Bakanlığımız ve EPDK ile koordineli şekilde bir çalışma yürütmeyi planlıyoruz."

 

Önceki ve Sonraki Haberler