1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Gazdaş, `Enerjimiz Çocuklar İçin` dedi ödül kazandı

Gazdaş, `Enerjimiz Çocuklar İçin` dedi ödül kazandı

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu'na bağlı olarak doğal gaz dağıtım hizmeti veren GAZDAŞ şirketinin çalışanları, "Enerjimiz Çocuklar İçin" başlıklı...

Gazdaş, `Enerjimiz Çocuklar İçin` dedi ödül kazandı

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu'na bağlı olarak doğal gaz dağıtım hizmeti veren GAZDAŞ şirketinin çalışanları, "Enerjimiz Çocuklar İçin" başlıklı gönüllülük projesiyle "Sosyal Sorumluluk" kategorisinde Altın Vana Ödülü aldılar. 

GAZDAŞ, 6 Haziran 2013 tarihinde Trabzon'da düzenlenen 4. Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında verilen Altın Vana Ödülü'nün sahibi oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji Piyasaları Düzenleme Kurulu Başkanı Hasan Köktaş ile siyasetçilerin, bürokratların, akademisyenlerin ve özel sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen törende, ülkenin sosyoekonomik yapısına katkı sağlayan sosyal sorumluluk projeleri ödüllendirildi.

Törende, GAZDAŞ Trakya ve GAZDAŞ Gaziantep şirketlerinin çalışanları da iki yıldır yürüttükleri "Enerjimiz Çocuklar İçin" projesiyle Altın Vana Ödülü'nü aldılar. GAZDAŞ Genel Müdürü Fuat Celepci, çalışma arkadaşları adına ödülü alıken yaşadığı gururu şu cümlelerle dile getirdi:

"Bu değerli ödülü almamıza vesile olan 'Enerjimiz Çocuklar İçin' projesi, Türkiye'de bir enerji şirketi tarafından yürütülen, ulusal ölçekteki ilk bütüncül enerji-çevre-eğitim projesi. Proje kapsamında, geleceğimizi oluşturacak çocuklarımıza 'Sağlıklı büyümek en doğal hakkınız!'diyerek bir bilgilendirme seferberliği başlattık. Çalışma arkadaşlarım, bir yandan yoğun altyapı ve abonelik çalışmalarını sürdürürken bir yandan da 'Bir gönüllü ister dünya değişir' diyerek, bulundukları bölgelerdeki çocuklara yönelik bilgilendirme sunumları gerçekleştirdiler."

Projede geldikleri nokta hakkında bilgi veren Fuat Celepci sözlerine şöyle devam etti: "GAZDAŞ gönüllülerimiz, iki yılda Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Lüleburgaz, Çerkezköy, Babaeski, Muratlı, Gaziantep ve Nizip'te 137 okula gittiler. Verdikleri eğitimlerde, 73 bin çocuğa doğal gazın, sağlığa, çevreye ve yaşamımıza sağlayacağı katkıları anlattılar, temiz enerji kaynakları ve enerji tasarrufu konusunda bilgi verdiler. Onların gönülden ve gönüllü olarak katıldıkları bu çalışmalarının sonucunda aldığımız ödül, bizler için son derece gurur verici..."

Önceki ve Sonraki Haberler