1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Gazdaş faaliyetine Zorlu Enerji markasıyla devam edecek

Gazdaş faaliyetine Zorlu Enerji markasıyla devam edecek

Zorlu Enerji bünyesindeki bütün markaları kendi markası altında birleştirmeye devam ediyor. Gazdaş markası da artık Zorlu Enerji markasıyla hizmet verecek

Gazdaş faaliyetine Zorlu Enerji markasıyla devam edecek

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji bünyesindeki bütün markaları kendi markası altında birleştirmeye devam ediyor. Gazdaş markası da artık Zorlu Enerji markasıyla hizmet verecek

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nin bazı bölgelerinde faaliyet gösteren Gazdaş, doğalgaz dağıtım hizmetlerini bundan böyle Zorlu Enerji markası ve logosuyla sürdürecek.

Zorlu Enerji, bünyesi altında bulunan şirketleri aynı isim ve logoyla tek çatı altında birleştirme uygulamasını giderek tamamlıyor. Trakya’nın (Çorlu ve Marmara Ereğlisi hariç) tüm bölgelerinde doğal gaz dağıtım faaliyeti sürdüren Gazdaş, bundan böyle Trakya Bölgesi’ndeki 387 bin abonesine doğalgaz dağıtım hizmetini Zorlu Enerji markası ve logosuyla verecek.

ABONE HİZMETLERİNDE DEĞİŞİKLİK YOK
Marka değişimi, 26 Haziran 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere bölge ofisleri, saha araçları ve iş kıyafetlerinin değişimiyle birlikte hayata geçti. Şirketten yapılan açıklamada, aboneler açısından şirketin faaliyetlerinde değişiklik olmayacağı belirtildi.

Zorlu Enerji, isim ve logo değişikliği ile ilgili banka ve anlaşmalı kurumlara operasyon öncesi bilgi verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler