1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. GAZDAŞ’dan abonelere doğal gaz dönüşüm uyarısı

GAZDAŞ’dan abonelere doğal gaz dönüşüm uyarısı

Enerji Günlüğü - GAZDAŞ aboneleri doğal gaz dönüşüm işlemlerinin güvenli ve sağlıklı bir şekilde yapılması konusunda uyardı.GAZDAŞ Edirne...

GAZDAŞ’dan abonelere doğal gaz dönüşüm uyarısı

Enerji Günlüğü - GAZDAŞ aboneleri doğal gaz dönüşüm işlemlerinin güvenli ve sağlıklı bir şekilde yapılması konusunda uyardı.

GAZDAŞ Edirne İşletme Müdürü Cumhur Pekdemir, yaptığı yazılı açıklamada, dönüşüm işlemlerinde güvenilir ve sertifikalı iç tesisat firmalarıyla çalışılması veçalıştıkları firma ile sözleşme imzalamaları gerektiğini belirtti.

Abonelerin düşük maliyetli ve güvenliği hiçe sayan uygulamalardan kaçınmaları gerektiğini ifade eden Pekdemir, şunları kaydetti:

"Doğal gaz iç tesisatının en az altyapı şebekeleri kadar güvenli şekilde kurulması büyük önem taşıyor. Bunun için abonelerimiz, düşük maliyetli ve güvenliklerini hiçe sayan uygulamalardan kaçınmalı ve bu işlemi sertifikalı firmalara yaptırmalılar. Aboneler, iç tesisat firmalarını seçmeden önce, GAZDAŞ’tan bilgi alabilir veya şirketin daha önce yaptığı işleri araştırabilirler. Ortaya çıkabilecek her tür mağduriyeti önlemek adına mutlaka firmalardan GAZDAŞ tarafından verilen sertifikaları istemeliler."

Ayrıca Pekdemir, çalışılan firma ile yapılan sözleşmede firmanın sahip olduğu sorumluluklar, işin tamamlanma süresi, kullanılacak malzemenin nitelikleri ve ödeme şeklinin mutlaka yer alması, mevzuat gereği zorunlu olan iç tesisat sigortasının iç tesisat firmasından talep edilmesi gerektiğini de vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler