1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Gazi Üniversitesi 5 enerji hocası arıyor

Gazi Üniversitesi 5 enerji hocası arıyor

Gazi Üniversitesi, enerji uzmanı 3 doktor ile 2 doçenti işe alacak. 

Gazi Üniversitesi 5 enerji hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Gazi Üniversitesi, enerji uzmanı 3 doktor ile 2 doçenti işe alacak. 

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı’nda görev vereceği; enerji depolama konusunda çalışmaları bulunan doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi  olarak işe alacak. 

Teknoloji Fakültesi’nin Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı’nda çalışacak iki doçent de işe alınacak. Doçent kadrolarından birinin enerji depolama ile güç elektroniği dönüştürücüleri konularında çalışmaları bulunması; diğerinin ise rüzgâr enerjisi ile güç elektroniği dönüştürücüleri konularında çalışmaları bulunması gerekiyor. 

Üniversite, Teknoloji Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı için 2 doktoru daha, öğretim üyesi olarak işe alacak. Bu kadrolardan biri için güneş enerjisi ve nükleer sistemler konularında çalışmalar yapmış olma; diğeri içinse güneş enerjisi konusunda çalışmalar yapmış olma şartları aranıyor. 

Bütün başvurular en geç 07 Aralık 2020 günü mesai sonuna kadar Gazi Üniversitesi’nin web sitesi üzerinden elektronik ortamda yapılacak; şahsen ya da postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler