1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Gazi Üniversitesi enerji uzmanı 2 doçent arıyor

Gazi Üniversitesi enerji uzmanı 2 doçent arıyor

Gazi Üniversitesi, enerji uzmanı 2 doçenti daimi statüde öğretim üyesi olarak işe alacak.

Gazi Üniversitesi enerji uzmanı 2 doçent arıyor

Enerji Günlüğü - Gazi Üniversitesi, enerji uzmanı 2 doçenti daimi statüde öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı Programında görevlendirmek üzere, doçent unvanlı bir kişiyi daimi statüde öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını inşaat mühendisliği alanında almış olmaları; ulaşım ve trafik mühendisliği, karayolu trafik güvenliği konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Teknoloji Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim dalı için de bir doçenti yine daimi statüde öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Teknoloj Fakültesindeki kadro için başvuracak olanların, doçent unvanını makine mühendisliği alanında almış olmaları ve güneş enerjisi, işlenebilirlikte vorteks tüp ile soğutma, optimizasyon ve yapay sinir ağları konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 29 Mayıs 2023 günü gece yarısına kadar, Gazi Üniversitesine ait web sitesi üzerinden online olarak yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler