1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Gaziantep, Dow’ın en önemli kapısı olacak

Gaziantep, Dow’ın en önemli kapısı olacak

Enerji Günlüğü - Dow Türkiye ve Orta Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü İhsan Necipoğlu,Gaziantep’in, Dow’ın inovasyon ve çözümlerini bölgeye ve...

Gaziantep, Dow’ın en önemli kapısı olacak

Enerji Günlüğü - Dow Türkiye ve Orta Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü İhsan Necipoğlu,Gaziantep’in, Dow’ın inovasyon ve çözümlerini bölgeye ve Türkiye’nin yakın komşularına ulaştırmak için en önemli kapısı olacağını söyledi.

Amerikan kimya şirketi Dow, 15 Ekim 2014 Çarşamba günü düzenlediği toplantı ile Gaziantep’te müşterileri ile bir araya geldi. Seminerde konuşan Dow Türkiye ve Orta Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü İhsan Necipoğlu,Gaziantep’in son yıllarda başta ticaret hayatı ve ekonomi olmak üzere hemen her alanda büyük gelişme kaydettiğini vurgulayarak, Gaziantep’in, Dow’ın inovasyon ve çözümlerini bölgeye ve Türkiye’nin yakın komşularına ulaştırmak için en önemli kapısı olacağını söyledi.

Necipoğlu,“Hedefimiz, Dow inovasyonlarını başta Gaziantep olmak üzere bölgede yer alan Adana, Hatay, Konya, Kayseri ve Mersin’in girişimci ruhuyla da buluşturmak. Bölgedeki girişimci ruh, üretkenlik ve yüksek ticari kabiliyet, Gaziantep’i Dow’ın bölgeye yönelik hedefleri açısından cazip kılıyor.Dow olarak bölgeyi; başta paketleme ve ambalaj sektöründeki özelplastikler olmak üzere birçok alanda, inovasyonla ulaştığımız ürün ve çözümlerle buluşturmayı hedefliyoruz. Bu anlamda Gaziantep, Dow’ın inovasyon ve çözümlerini bölgeye ve Türkiye’nin yakın komşularına ulaştırmak için en önemli kapısı olacak.” dedi.

Dow Türkiye ve Orta Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü İhsan Necipoğlu ve Dow Paketleme ve Özel Plastikler Doğu Avrupa Satış Direktörü Dragan Visekruna’nın konuşmalarıyla başlayan seminerde, Dow’ın ürünleri ve inovasyon çözümlerinin yanısıra bölgeye yönelik hedefleri anlatıldı.

Seminerde, Dow’ın bölgeye yönelik gelişen müşteri hizmetleri ve lojistik sistemi ile ilgili güncel bilgiler verilirken,Türkiye’nin güney bölgesine verdiği önem ve bu konuda önümüzdeki dönemde yapılacak aksiyonlar da ele alındı.

Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center’da gerçekleşen seminerde, Dow Paketleme ve Özel Plastikler Doğu Avrupa Satış Direktörü Dragan Visekruna da, bir konuşma yaparak,Dow’ın paketleme ve özel plastik ürünlerine ilişkin Türkiye’de büyüme, pazar geliştirme stratejilerine ilişkin düşüncelerini ve hedeflerini bölgedeki müşterileri ile paylaştı.

Visekruna, “ Türkiye, son yıllarda birçok alanda olduğu gibi ekonomik olarak da hızla gelişen bir pazar ve buna paralel ürün çeşitliliği de haliyle artıyor. Dow olarak, teknoloji ve inovasyon gücümüzün yansıması olan paketleme ve özel plastik ürünlerimizin satışına ilişkin Türkiye’deki başarı grafiğimizi yükseltmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Seminerde ayrıca, Dow Paketleme ve Özel Plastikler iş kolunun pazarlama çözümleri ve hedefleri, müşteri hizmetleri uygulamaları ile Suudi Arabistan’da 2015’in ikinci yarısında devreye girecek olan Sadara yatırımı ve film ekstruzyon makinelerindeki son teknolojik trendlermüşteriler ile paylaşıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler