1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Gaziantep Enerji Zirvesi, 21 Şubat’ta düzenlenecek

Gaziantep Enerji Zirvesi, 21 Şubat’ta düzenlenecek

Enerji Günlüğü- Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi ve Sürdürülebilirlik Akademisi işbirliği ile gerçekleştirilen Enerji Zirvesi, bu yıl 21 Şubat'ta...

Gaziantep Enerji Zirvesi, 21 Şubat’ta düzenlenecek

Enerji Günlüğü- Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi ve Sürdürülebilirlik Akademisi işbirliği ile gerçekleştirilen Enerji Zirvesi, bu yıl 21 Şubat'ta ikinci defa Şehit Kamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. 

Zirve enerji konusunda başarılı bir üs olarak, sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda bölgede yaratılmakta olan katma değerin milli ekonoyi büyük katkı sağlamasına destek vermeyi hedefliyor. Bölgenin enerji alanındaki bu en büyük organizasyonu karar vericileri ve kanaat önderlerini buluşturarak enerji yol haritasını çizmeyi hedefliyor. 

ZİRVE’NİN KAPSAMI

Enerji verimliliği politikaları, sanayide enerji yönetimi, bölgedeki güneş ve rüzgar enerjisi yatırımları ve bu yatırımların geleceği, temiz enerji teknolojileri, lisanssız enerji üretiminde yeni dönem, enerji hukukunda yeni düzenlemeler Zirvenin öne çıkan konuları arasında yer alıyor. 

Sanayide Enerji Verimliliği Ödülleri, enerji politikaları ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda bölgenin gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı çok sayıdaki başarılı uygulamayı paylaşmak ve diğer projelerin geliştirilmesini teşvik etmek amacıyla düzenlenecek.