1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Gaziantep OSB elektrik dağıtım şebekesi ve Scada yaptıracak

Gaziantep OSB elektrik dağıtım şebekesi ve Scada yaptıracak

Enerji Günlüğü - Gaziantep OSB V. Kısım 2. Etap OSB elektrik dağıtım şebekesi ve Scada yaptırılması işi ihale edilecek.Gaziantep OSB Müteşebbis Heyet...

Gaziantep OSB elektrik dağıtım şebekesi ve Scada yaptıracak

Enerji Günlüğü - Gaziantep OSB V. Kısım 2. Etap OSB elektrik dağıtım şebekesi ve Scada yaptırılması işi ihale edilecek.

Gaziantep OSB Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Gaziantep OSB V. Kısım 2. Etap OSB elektrik dağıtım şebekesi ve Scada yaptırılması işini açık ihale usulü ile ihale edecek.

540 takvim günü sürecek iş için ihale, 26 Temmuz 2016 tarihinde saat 11:00'de I. Organize Sanayi Bölgesi 83120 nolu Cad. No. 7 Şehitkamil/GAZİANTEP adresinde yapılacak.

İhale dokümanı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı adreslerinde görülebilecek veya 10.000 TL karşılığı Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünden temin edilebilecek.

Yerli ve yabancı isteklilerin katılabileceği ihalede verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günü olacak.

İsteklinin ihaleye katılmak için vermesi gereken iş deneyim belgelerinde, (GAZİANTEP OSB/İH.9, GAZİANTEP OSB/İH.9.1, GAZİANTEP OSB/İH.9.2) formatına uygun, son 5 yıl içinde teklif bedelinin %50’si kadar benzer ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKESİ yapım işi ve tek kalemde teklif bedelinin %20’si oranında benzer ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKESİ yapım işi bitirmiş ya da en az %80’ini tamamlamış olma şartlarına uygun olması özellikleri aranıyor. Ayrıca son 5 yıl içerisinde tek kalemde 750.000 (Yediyüzellibin) AVRO SCADA işi bitirmiş olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler