1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Gaziantep`te akaryakıt istasyonu kiralanacak

Gaziantep`te akaryakıt istasyonu kiralanacak

Enerji Günlüğü - Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yap-işlet-devret modeli ile akaryakıt istasyonu ve ünite merkezi kiralayacak.Gaziantep Vakıflar...

Gaziantep`te akaryakıt istasyonu kiralanacak

Enerji Günlüğü - Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yap-işlet-devret modeli ile akaryakıt istasyonu ve ünite merkezi kiralayacak.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Konak Mahallesinde bulunan 5.577,73 m²'lik arsada yap-işlet-devret modeli ile akaryakıt istasyonu ve ünite merkezi yapmak şartı ile yapım karşılığı uzun süreli kiralanması için ihale yapacağını duyurdu.

Yapım ve kira ödeme teslim tarihinden 6 ay sonra başlayacak ve kira bedeli ilk iki yıl için aylık 10.000,00 TL, 3 üncü yılın aylık kira bedeli 99.000,00 TL ve4 üncü yıldan (4 üncü yıl dahil) işin süresinin sonuna kadar her yıl için bir önceki yılın aylık kira bedeli ÜFE (On İki Aylık Ortalamalara Göre Değişim (%) Oranı esas alınarak) oranında arttırılmasıyla bulunacak bedel aylık kira bedeli olarak alınacak.

Muhammen bedeli 5.189.892,00 TL ve geçici teminat bedeli155.696,76 TL olarak belirlenen ihale13/01/2016 tarihinde saat 14.00'dayapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü İhale Komisyonu Başkanlığına verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler