1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Gaziosmanpaşa Üniversitesi 3 öğretim görevlisi alacak

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 3 öğretim görevlisi alacak

Gaziosmanpaşa Üniversitesi, hibrid araç uzmanı 3 kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 3 öğretim görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - Gaziosmanpaşa Üniversitesi, hibrid araç uzmanı 3 kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü, Turhal Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı’nda görevlendirmek üzere 3 kişiyi öğretim görevlisi olarak işe almak istiyor. 

Adaylardan birinin Teknik Eğitim Fakültelerinin Makine Eğitimi bölümü lisans mezunu olması; Makine alanında tezli yüksek lisans yapmış olması ve tezli yüksek lisans mezuniyeti sonrası alanında yükseköğretim kurumlarında en az 10 yıl ders verme deneyimi olması bekleniyor. 

Diğer bir adayın da Teknik Eğitim Fakültelerinin Makine Eğitimi bölümü lisans mezunu olması; Makine alanında tezli yüksek lisans yapmış olması ve tezli yüksek lisans mezuniyeti sonrası alanında yükseköğretim kurumlarında en az 5 yıl ders verme deneyimi olması isteniyor. 

Üçüncü adayın ise Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Nanoelektrik alanlarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olması ve tezli yüksek lisans mezuniyeti sonrası yükseköğretim kurumlarında ders verme deneyimi olması gerekiyor. 

Başvurular, en geç 24 Mart 2020 günü mesai bitimine kadar, Turhal Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Turhal, Tokat adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler