1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. GAZMER, eğitim projesiyle sosyal sorumluluk ödülü aldı

GAZMER, eğitim projesiyle sosyal sorumluluk ödülü aldı

Enerji Günlüğü - GAZMER, eğitim projesiyle bir sosyal sorumluluk ödülü olan 4. Altın Vana ödülünü aldı. Kurulduğu yıldan beri Türkiye Doğalgaz...

GAZMER, eğitim projesiyle sosyal sorumluluk ödülü aldı
Enerji Günlüğü - GAZMER, eğitim projesiyle bir sosyal sorumluluk ödülü olan 4. Altın Vana ödülünü aldı.
 
Kurulduğu yıldan beri Türkiye Doğalgaz sektörü teknik işlerini konsolide etme yönünde çalışmalar yürüten GAZMER, diğer taraftan da sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Özellikle istihdama dayalı birçok projede yer alan GAZMER,  bu yıl bir eğitim projesiyle 4. Altın Vana ödülünü aldı. 
 
 4. kez Altın Vana Ödülü alan GAZMİR'e ödülü Türkiye Enerji Zirvesi'nde verildi. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez’ in elinden ödülü alan GAZMER Genel Müdürü Mustafa Ali Akman, GAZMER olarak Türkiye Doğal Gaz sektörü adına ulusal ve uluslararası alanda teknik çalışmalar yürüttüklerini vurguladı. Akman, bir taraftan sektörde yapılan işleri standartlara uygun hale getirmeye yönelik çalışmalar yürütürken bir yandan verimliliğe esas olarak belirli konuları konsolide eden tekik komite çalışmaları yaptıklarını belirtti. 
 
ÜNİVERSİTELER İLE İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ
 
Üniversiteler ile olan işbirliğine ayrıca önem verdiklerini aktaran Mustafa Ali Akman, “Özellikle sektörümüzü özendirmek ve üniversite döneminde bu alana ilgi duyan gençlerimizi eğitmek, misyonumuz kapsamındadır. Bu kapsamda Marmara Üniversitesi ile yaptığımız protokol gereği her yıl 30 öğrencimizi sektörel alanda eğitiyoruz. Bu yıl itibarı ile 120’nci mezunumuzu vermiş durumdayız. GAZMER olarak GAZBİR’ in kuruluş tüzüğüne uygun halde sosyal sorumluluk projelerine olan ilgimizi devam ettireceğiz.” diye konuştu.
 
ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ 
 
GAZBİR Başkanı Yaşar ARSLAN ise sektör olarak müşteri güvenliği ve memnuniyeti öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, “Teknik merkezimizde yapılan çalışmaların temeli öncelikli olarak emniyetli bir sektörel yapı kurulmasına dayanmaktadır. Burada yapılan çalışmaların çıktılarını; düzenleyici, standart yapıcı ve uygulayıcı kurum ve kuruluşlar için temel dokumalar olarak açıklayabiliriz.Diğer taraftan bu yapımız içinde bir çok sosyal sorumluluk projesi de yürütülmekte ve yürütülecektir.” diye konuştu. 
 
Önceki ve Sonraki Haberler