1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Gazprom, Rusya İmar Bakanlığı ile işbirliği yapacak

Gazprom, Rusya İmar Bakanlığı ile işbirliği yapacak

Enerji Günlüğü – Gazprom, Gaz üst yapı hatlarının inşası ve revizyonu için mevzuat çerçevesinin geliştirilmesi için Rusya İmar, Konut ve Kamu Hizmetleri...

Gazprom, Rusya İmar Bakanlığı ile işbirliği yapacak

Enerji Günlüğü – Gazprom, Gaz üst yapı hatlarının inşası ve revizyonu için mevzuat çerçevesinin geliştirilmesi için Rusya İmar, Konut ve Kamu Hizmetleri Bakanlığı ile işbirliğini geliştirecek.

Rus kamu enerji şirketi Gazprom Başkanı Aleksey Miller ile Rusya İmar, Konut ve Kamu Hizmetleri Bakanı Mikhail Men, Rusya'da düzenlenen Uluslararası Ekonomik Forum 2017'de uzun vadeli bir işbirliği anlaşması imzaladılar. 

Anlaşma, taraflar arasındaki işbirliğini ilerletmeyi ve Gazprom'un yatırım verimliliğini daha da iyileştirmeyi amaçlıyor. Anlaşma ile taraflar yıllık eylem planlarının çerçevesini de çizdiler. Eylem planı, diğer hususların yanı sıra, endüstriyel ve inşaat mühendisliği alanında bilgi modelleme teknolojilerinin uygulanmasını, inşaat sektöründe teknik düzenleme ve standardizasyon sisteminin modernleştirilmesini ve inşaat ve revizyon için yasal çerçevenin iyileştirilmesini ve gaz üst yapı hatlarının inşası ve revizyonu için mevzuat çerçevesinin geliştirilmesini içeriyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler