1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. GE, gayrimenkuldeki varlıklarının çoğunu sattı

GE, gayrimenkuldeki varlıklarının çoğunu sattı

Enerji Günlüğü - GE, daha sade ve daha değerli bir sanayi şirketi yaratmak için GE Capital Real Estate varlıklarının çoğunu sattı.Amerikan enerji şirketi...

GE, gayrimenkuldeki varlıklarının çoğunu sattı

Enerji Günlüğü - GE, daha sade ve daha değerli bir sanayi şirketi yaratmak için GE Capital Real Estate varlıklarının çoğunu sattı.

Amerikan enerji şirketi General Electric, 30 milyar dolar büyüklüğündeki gayrimenkul portföyünün çok büyük bir kısmını 26,5 milyar dolar karşılığında aralarında Blackstone Group ve Wells Fargo'nun olduğu yatırımcılara satacağını duyurdu.

Blackstone Mortgage Trust, GE Capital'ın gayrimenkuil varlıklarından 23 milyar dolar tutarında alım yaptı. Ayrıca GE Capital'in kredi portföyünün de 4,6 milyar dolarılık kısmını aldı. Alınan portföyün ortalama nihai vadesi 3 yıl.

General Electric, gelecek 24 ayda GE Capital varlıklarının büyük bölümünü elde çıkarma kararı aldı. Yapılacak varlık satışları sonrasında 2018 yılına kadar yatırımcılaran temettü, hisse geliri alımı yoluyla 90 milyar doların üzerinde bir para döndürülecek.

Önceki ve Sonraki Haberler