1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. GE, gaz türbinleri için Metem`i satın alıyor

GE, gaz türbinleri için Metem`i satın alıyor

Enerji Günlüğü - GE, yeni jenerasyon ileri gaz türbinleri için oldukça önemli olan gaz türbin kanatlarının soğutulması parçalarını üreten Metem...

GE, gaz türbinleri için Metem`i satın alıyor

Enerji Günlüğü - GE, yeni jenerasyon ileri gaz türbinleri için oldukça önemli olan gaz türbin kanatlarının soğutulması parçalarını üreten Metem Corp'u satın alıyor.

General Electric bir açıklama yaparak, ağır yük gaz türbini motorları piyasasında rekabet gücünü artırmak için Amerikalı hassas soğutucu yuva üreticisi Metem Corp'un satın alımı konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu.

Metem Corp'un ürettiği hassas soğutucu yuvalar türbin motorlarının daha verimli çalışmasına yardımcı olurken, emisyonu azaltıyor, işlem süresini azaltıyor ve maliyetleri düşürüyor.Bu satın almayla birlikte GE'nin evsel ürünlerinin tamamen entegrasyonu, rekabetçi makine çözümleri ve soğutucu yuva açımı çalışmalarında büyüme artacak.

Satın alımın 2016 yılının başlarında tamamlanması bekleniyor. O zamana kadar şirketler ayrı şekilde çalışmalarını yürütecekler. Satın alımın değeri hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

GE, 1970 yılından bu yana Metem Corp ile ticari ilişkilerini sürdürüyordu ve mevcut durumda da en büyük müşterisiydi.

Önceki ve Sonraki Haberler