1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. GE MEAT Müdürü Erdem Soysal oldu

GE MEAT Müdürü Erdem Soysal oldu

Enerji Günlüğü - GE Aydınlatma’nın Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölgesi’ni Erdem Soyal yönetecek.Orta Doğu, Afrika ve Türkiye (MEAT) bölgesinde...

GE MEAT Müdürü Erdem Soysal oldu

Enerji Günlüğü - GE Aydınlatma’nın Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölgesi’ni Erdem Soyal yönetecek.

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye (MEAT) bölgesinde yeni organizasyonunun duyurusunu yapan GE Aydınlatma, Erdem Soyal’ı Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölgesi Genel Müdürü olarak görevlendirdi.

Kariyerine Hollanda hükümeti için danışmanlık yaparak başlayan Soyal, daha sonra Türkiye, Doğu Avrupa ve Asya Pasifik bölgesinde aydınlatma alanında çalıştı. Elektrik mühendisi olan ve Hollanda’daki Tilburg Üniversitesi’nden İşletme dalında Yüksek Lisans derecesi alan Soyal, GE’ye katılmadan önce Dubai’de ve büyüyen pazarların olduğu bölgede aydınlatma çözümleri ve hizmetlerine yönelik iş geliştirme stratejilerinden sorumlu olarak görev yaptı.

Stadyum aydınlatma alanı başta olmak üzere aydınlatma endüstrisi içinde geniş bir ilişkiler ağına sahip olan Soyal, bundan sonraki dönemde GE Aydınlatma’nın müşterilerine daha iyi hizmet verme ve sürdürülebilir aydınlatma çözümlerini teşvik etmeye yönelik yapılanması kapsamında bölgedeki aydınlatma projeleri için liderlik yapacak.

Önceki ve Sonraki Haberler